no szykujmy się, bo nadchodzi wiekopomna chwila :szeroki_usmiech patrzył ktoś czy nie ma żadnych władz obecnie na forum? żeby psikusa nam nie zrobili :twisted:
[O1] Lotka na klapę plus rozpórka.
Zwiń
X
-
[O1] Lotka na klapę plus rozpórka.
Witam!
Mam nadzieję, że to dobry dział.
Mam dwa zapytania, prosby o porade.
Temat pierwszy. Chcemy zamontowac rozporke na kielichy. Powod jest taki, ze ostatnie trzy lata i trzy szyby czolowe zostaly wymienione. Auto jest OK, bezwypadkowe, bo jestesmy pierwszymi wlascicielami. Ale tu na forum wyczytalismy, ze to juz taki urok skody i czesto wlasnie rozporka zalatwia temat. Stawiam wiec pytania - czy duzo jest packania sie z montazem? Czy zwykly mechanik sobie poradzi? I czy doradzicie cos konretnego, np. z Allegro? Jest roznica w jezdzie, prowadzeniu sie auta?
I drugi temat. Jako, ze wyskoczyl rudy pod blenda rejestracji, a zderzak tylny tez nieciekawie wyglada, przyjdzie nam pomalowac tylna klape i zderzak. No i przy okazji doszla taka mysl, by dostawic lotkę. Kwestia gustu, nam sie widzi. Poradzicie, ktora konkretnie?
I tu rowniez pytanie - czy zwykly lakiernik poradzi sobie z montażem?
Pozdrawiam, z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi!
-
-
odp. odnośnie lotki
odnośnie tej lotki to chyba od RS o1 mi sie widzi najbardziej http://allegro.pl/octavia-rs-1-8-tur...140916192.html
lakiernik bez problemu powinien z montażem sobie poradzićASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KasiuniaPoradzicie, ktora konkretnie?Marcin
RS
Komentarz
-
-
Kasiunia, ja kupywalem do swojej OI lotke od OI RS od sprzedawcy Snoorby ( ta za 165zl). lepiej dac te pare zl wiecej i material jest lepszy od tego co widac we wczesniejszych linkach. oczywiscie nie obylo sie bez przycinania i wypelniania ... ale ogolnie lakiernik dal rade..a spojlerek siedzi do dzis
sprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
Komentarz